Sokak araları göle döndü
Karasu’da etkili olan kar ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Birçok vatandaş evlerinde mahsur kaldı. Sokak aralarında yollar göle dönerken mahalle sakinleri evlerine gitmek için büyük bir mücadele sarf etmek zorunda kaldı.
EVDEN ÇIKAMADILAR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarının ardından Karasu’ya beklenen kar geldi. Çocuklar karın mutluluğunu yaşarken büyükler ise her zamanki gibi mağdur oldu. Etkili olan kar ve yağmur, Karasu’da hayatı felç noktasına getirdi. Bozuk olan sokak aralarında, karların da erimesiyle birlikte yollar göle döndü. Evlerine girmekte ve evlerinden çıkmakta zor anlar yaşayan mahalle sakinleri Karasu’nun merkezinde yaşadıkları manzara karşısında tepkisiz kalmadı.
YETKİLİLER GÖRMÜYOR MU
Karasu Aziziye Mahallesi 382 Sokak’ta yolların durumunun içler acısı olduğunu belirten İyi Parti Karasu İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Sekreteri Engin Şahan, “Ara sokaklarda yaşayan insanların hali içler acısı. Merkezde mi yaşıyoruz köyde mi belli değil. Karasu Belediyesi’ne defalarca bildirmemize rağmen bir çözüm bulamadık. Ne yapalım başka belediyeden mi hizmet isteyelim? Karasu Belediyesi’nin yetkili kişileri de bu mahallede oturuyor. Bu sokakların halini görmüyorlar mı? En azından yollara mıcır dökülerek mahalle sakinlerinin mağduriyeti bir nebze de olsa giderilebilir” dedi. Gülcan Elmalı