KarasuSpor

32 EVLER SAHASI YÜKSELİYOR

Karasu Belediyesi tarafından Karasuspor için yaptırılmaya başlanan 32 Evler Sahası’nda hummalı bir çalışma var. Belediye ekipleri sahanın en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar sürüyor
Karasu Belediyesi’nin Karasuspor için yapımına başlanan Karasuspor Spor Tesisleri’ndeki çalışmalar devam ediyor. Tesislerin altyapısı tamamlanma aşamasına geldi. Karasu Belediyesi Sosyal Medya Sayfasından yapılan duyuruda, spor tesisi için zemin iyileştirmesinin gerçekleştirildiği ve malzeme seriminin tamamlandığı ifade edildi. Tesisteki çalışmaların devam etmesi ve kısa süre içinde idmanlar için hazır hale gelmesi planlanıyor.
Amatör spora destek
Karasu Şehir Stadı’nın İhsaniye’ye alınması çalışmaları ile aynı anda başlayan ve Karasuspor’un hem altyapı çalışmalarına hem de idmanlarına alan açmayı amaçlayan tesis için Karasuspor ile Karasu Belediyesi arasında bir sözleşme yapılmış ve ardından da planlama aşamasına geçilmişti. Belirlenen plan dahilinde tesisin yapım işlemlerine başlandı. Tesisin tamamlanmasının ardından sarı-kırmızılı takım hem maç idmanlarını hem de altyapı çalışmalarını bu tesiste gerçekleştirecek.