Karasu

Bir arada olmak yasak

 

Karasu’da koronavirüs tedbirleri sıkı bir şekilde uygulanmaya devam ediyor. Perşembe günü İlçe Hıfzıssıhha Kurul kararınca Karasu’da site içerisinde bulunan kamelya gibi ortak kullanım yerleri geçici olarak kapatıldı.

 

MÜCADELE EDİYORUZ

Tüm dünyayı etkileyen küresel salgın koronavirüs ile mücadele kapsamında bir dizi tedbirler alınmaya devam ediyor. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Perşembe günü sitelerde bulunan kamelya, park gibi ortak kullanım alanları geçici olarak kapatıldı. Şerit çekilerek kapatılan yerler ikinci bir emre kadar kullanılmayacak. Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, “Salgın en aza indirmek için tüm mücadelemizi sergiliyoruz” dedi.

KURALLARA UYULMALI

Kaymakam Ahmet Naci Helvacı, “Hepimiz eski normal hayatımızı özledik ve de hasret kaldık. Şu unutulmamalıdır ki eski normale dönmek bizim elimizde. Bu yüzden bir dizi tedbirler aldık ve almaya da devam ediyoruz. Halkımızdan da istediğimiz alınan kararlara riayet etmeleri. Koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değil. Bunu unutmamak lazım” ifadelerini kullandı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir