Gündem

Sorunlar çözüme kavuşacak

Sorunlar çözüme kavuşacak

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Ortaköy Mahalle Muhtarı İsmet Turan, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Vali Karadeniz, vatandaşların anlattığı sorunların çözümü için gereğinin yapılacağını belirtti.

Hayırlı olsun ziyareti

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Ortaköy Mahalle Muhtarı İsmet Turan ziyarette bulundu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ortaköy Mahalle Muhtarı İsmet Turan, “Sakarya Valimiz Yaşar Karadeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bize göstermiş olduğu ilgi, alaka, Güleryüz ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Gereken yapılacak

Gerçekleşen ziyarette açıklamada bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, “Sahada dolaşarak halkımızla yüz yüze buluşup ilk ağızdan aracısız olarak anlatılan sorunların çözümü için gerekeni yapacağız” dedi. Gerçekleşen ziyaretten memnun kaldığını belirten Vali Karadeniz, “Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Ortaköy Mahalle Muhtarı İsmet Turan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Ortaköy Mahalle Muhtarı İsmet Turan, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.

 

Karadeniz, “İlk ağızdan aracısız olarak anlatılan sorunların çözümü için gerekeni yapacağız” dedi.