Karasu

Samida coşkusu yaşandı

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde cumartesi günü verilen konserde Gürcü kız kardeşler Yudum, Damla ve Tamara Şahin izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Üç kız kardeş birbirinden güzel parçaları seslendirirken izleyenler de ritme eşlik etti.

Unutulmaz bir gece
Karasu Belediyesi Kültür ve Sanat Sezonu etkinlikleri kapsamında cumartesi akşamı Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleşen Samida Konseri, izleyenlerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Salonda boş yer kalmazken, pek çok katılımcı konseri ayakta takip etti. Gürcü müziğinin eşsiz eserlerinin yanı sıra bilindik eserleri de seslendirdi. Geceye katılanlar sanatçılara eşlik ederken duygu değişimleri de ardı ardına yaşandı.
Ritim her an değişti
Üç kız kardeş gece boyu sahnede kalırken, izleyenler sahneden gözlerini alamadı. Samida üyeleri duygu dolu parçaların ardından birden hareketli eserlere geçerek izleyenlerin duygu değişimi yaşamalarını da sağladı.. Karasulu sanatseverlerin şarkılara coşkuyla eşlik ettiği konserde, salonu dolduran yoğun kalabalık adeta tek bir yürek oldu. Saatler boyunca sahnede kalan sanatçılar, gecenin sonunda ayakta alkışlandı.
Çiçek verdi
Gürcü bir babanın üç kızı olan Yudum, Damla ve Tamara Şahin, konser sonrasında seyircilere sahneden teşekkür ederken, pek çok kişi de grup üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirme imkanı buldu. Gecenin sonunda, organizasyona ev sahipliği yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı grup üyelerine teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Samida üyeleri de Karasu’dan keyif aldıklarını ve kısa süre içinde yeniden gelmek istediklerini söyledi.