Karasu

Muhalefet görevimizi yapıyoruz

Muhalefet görevimizi yapıyoruz
31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında halkın kendilerine muhalefet etme görevi verdiğini ve bu görevi layığı ile yerine getireceklerini söyleyen Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, “Karasu’nun hayrına olacak her şeyin yanında, zararına olacak her şeyin karşısında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret ediyoruz
Seçim sonrasında ziyaretlerine hız verdiklerini ve seçmenin kendilerine verdiği muhalefet görevini yerine getirmek için sahadaki yerlerini aldıklarını söyleyen Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, “İlçemizde, ilçeyi dert eden herkese ziyaretlerde bulunup tespit ettiğimiz sorunları ve çözüm önerilerimizi aktarıyoruz. Seçimler geride kaldı. Şimdi iktidar-muhalefet ayrımı yapmadan ilçemiz için çalışma zamanı” ifadelerini kullandı.
4 ana konu
Karasu’nun dört öncelikli sorununu tespit ettiklerini ve bu konuda herkesin birlik içinde hareket etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Aksoy, “Karasu’nun öncelikle kıyı erozyonu sorunu mevcut. Bununla mücadele etmeli ve kalıcı çözüm bulmalıyız. Aksi halde sahilimizi kaybederiz. Yine gençlerimizi tehdit eden bir uyuşturucu madde bataklığının yakınındayız. Gençlerimiz sosyal aktivite eksikliğinden uyuşturucu madde batağına düşüyor. Bu konuyu hafife alamayız” dedi.
Yol ve doğalgaz
“Kırsal mahallelerin tamamına yakınında ve şehir içindeki ara sokaklarda yol sorunumuz devam ediyor” diyen Saadet Partisi İlçe Başkanı Aksoy, “Bu dönem bu sorunun kalıcı olarak çözülmesi için işbirliğine gidilmeli” dedi. Kırsal mahallelerin doğalgaza kavuşması için de ellerinden geleni yapmak gerektiğini sözlerine ekleyen Aksoy, “Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi, hayra motor şerre fren olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.