Karasu

Can “Bismillah” dedi

 

6 Mart’ta yapılması planlanan Karasu Esnaf Odası Seçimlerinde Hüseyin Can da aday oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Can, “Biz hayırlı niyetle, hayırlı bir emelle, hayırlı bir yola çıkıyoruz. Allah bu seçimi hayırlı kimse ona nasip etsin. Ya Allah Ya bismillah” ifadelerini kullandı.

 

NİYETİMİZ HAYIRLI

Karasu Esnaf Odası Başkan Adaylığını sosyal medya hesabından açıkladıktan sonra basın kuruluşlarını ziyaret eden ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hüseyin Can, “Bir grup ya da zümrenin değil tüm Karasu Esnafı’nın temsilcisi olmak için yola çıkıyoruz. Bu aşamada yönetim kurulumuzu büyük oranda şekillendirdik. Pademi sürecinde yalnız bırakılan, adeta kaderine terk edilen esnafımızın sesinin daha gür çıktığı, her platformda esnafımızın hakkının korunduğu bir oluşum için elimizi taşın altına koymaya karar verdik” dedi.

 

SÜRE YETERLİ

Önlerindeki sürenin seçim sürecini tamamlamak için yeterli olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Adayı Can, “Aday olmak için geç kaldığımızı ya da prestij sağlamak için aday olduğumuzu söyleyerek yıpratma yoluna gidecek kişiler ve gruplar olacağının bilincindeyiz. Kalan sürenin yeterli olup olmadığını ya da prestij için aday olup olmadığımızı önümüzdeki günlerde tüm esnafımız görecektir” ifadelerini kullandı.