KarasuMagazin

By Hamza hizmete açıldı

 

By Hamza Pide Lahmacun Salonu Karasu İncilli Mahallesi Stat Caddesi’nde düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete açıldı. Dualar eşliğinde hizmete açılan yeni iş yerine Karasu halkı yoğun ilgi gösterdi.

 

DUALARLA HİZMETE AÇILDI

Karasu’nun sevilen simalarından Hamza Aygüneş tarafından Karasu İncilli Mahallesi Stat Caddesi’nde By Hamza Pide Lahmacun Salonu hizmete açıldı. Dualar eşliğinde açılan işyerinin kurdelesi Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Milliyetçi Harekat Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara tarafından kesildi. İlçemizde modern, hijyenik ve ferah bir ortamda hizmet verecek olan By Hamza Pide ve Lahmacun Salonu, Karasuluların damak zevkine hitap edecek.

BİRBİRİNDEN LEZZETLİ ÇEŞİTLER

Birbirinden lezzetli pide, kebap ve lahmacun çeşitlerini Karasu halkının hizmetine sunacaklarını belirten Aygüneş, “Pide bizim işimiz, kalite prensibimiz sloganı ile çıktığımız yolda önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Salonumuzda pide çeşitleri, kıymalı pide, kuşbaşı pide, kaşarlı pide, karışık pide, sucuklu pide, lahmacun, peynirli pide ve içecekler yer alıyor. Profesyonel kadromuz ile Karasu halkına hizmet veriyoruz. Tüm Karasu halkımızı yeni açtığımız işletmemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Gülcan Elmalı