Gündem

Büfeler ihaleye çıkıyor

6 adet büfe

Karasu Belediyesi’nin deniz sahilinde yapacağı 6 adet büfe için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağı öğrenildi. İhaleye yoğun talebin olması bekleniyor.

 

3 SEZONLUK İHALE

Karasu Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta itibariyle Doğu Karadeniz Caddesi deniz sahilinde yapımına başladığı 6 adet büfe ihale şartlarını taşıyan girişimcilere 3 sezonluk dönem karşılığında kiraya verileceği bildirildi. Sahil turizminin canlandırılması ve tuvalet sorununun giderilmesini amaçlayan ihalenin önümüzdeki günlerde yapılması amaçlanıyor. İhaleye çok sayıda talebin olması bekleniyor.

 

MALİYET 205 BİN LİRA

Karasu Belediyesi tarafından ihaleye verilecek olan büfelerin maliyetinin 205 bin lira olduğu, ihaleye fazla katılımcıların olması halinde bu bedelin artabileceği ifade edildi. İhale bedeli peşin ödenecek. Kiralanacak olan büfelerin ikişer bayan ve erkek tuvalet ile duş ve soyunma kabinlerinden oluşacak. Ayrıca 50 adet şezlong konulacağı alanın tahsis edileceği ve alanın dışına çıkılması halinde şartnamenin feshi yoluna gidileceği de öğrenildi.