Ali Hoca’nın acı günü

Karasu Merkez Çarşılı Camii İmam Hatibi ve gazetemiz köşe yazarı Ali Sarımert anne acısı ile sarsıldı. Anne Melek Sarımert tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi
Karasu Merkez Çarşılı Camii emekli imamı merhum hafız Osman Sarımert’in eşi, Hasan, Mustafa, Rıdvan, Mehmet ve Merkez Çarşılı Camii İmam Hatibi ve Sakarya Kuzey Köşe Yazarı Hafız Ali Sarımert’in anneleri, ilçemiz esnaflarından İlyas Balcı’nın kayınvalidesi Melek Sarımert bir süreden bu yana tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Sarımert’in vefatı başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. Melek Sarımert’in cenazesinin 14 Eylül Pazar günü öğle namazına müteakip Merkez Çarşılı Camii’nden kaldırılarak Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Biz de Sakarya Kuzey Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.






