Spor

Play-Off’a emin adımlarla

 

 

Süper Amatör Lig temsilcimiz Aziziyespor, hafta içi Geyvespor ile karşı karşıya geldikten sonra hafta sonu Hendek Yenimahallespor’a konuk oldu. Geyve ekibini 4-3 yenen ekibimiz, Hendek Yenimahalle’yi 3-1 yenerek, Play-Off’a emin adımlarla ilerliyor.

 

Süper Amatör Lig temsilcimiz Aziziyespor, hafta içi Karasu Şehir Stadı’nda Geyvespor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 4-3 skorla yenen sarı-lacivertli ekibimiz, hanesine üç puan yazdırdı. Hafta sonu ise Tıntınlar, Hendek Suni Çim Saha’da Hendek Yenimahallespor ile maç yaptı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz dakika 10’da Alpaslan ile ilk golünü kaydetti. Aziziyespor, gol arayışını sürdürse de ilk yarıda 1-0 sona erdi. İkinci yarıya da pozisyonlarla başlayan Tıntınlar, dakika 60’da Ömer Faruk Civelek ile skoru güncelledi. Karşılaşmada 2-0 öne geçen ekibimiz dakika 85’de Hendekli Levent’in golüne de engel olamadı. Maçta durum 2-1’e geldi. Arayı açma adına kalede gol arayışına devam eden Aziziyespor, dakika 88’de Yasin ile 3-1 öne geçti. Karşılaşmada bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve sarı-lacivertli ekibimiz üç puanı hanesine yazdırdı. Play-Off’a emin adımlarla ilerleyen Tıntınlar, Perşembe günü deplasmanda Tekspor ile karşılaşacak. Ramazan Marmara

 

 

Saha: Hendek Suni Çim Saha

Hakemler: Levent Gümüşdere***, Abdulsamet Yeşilbaş***, Furkan Gökdemir***

Hendek Yenimahallespor: Tufan**, Onur**, M. Ali**, Bedirhan**, Levent**, Y. Emre**, Enes**, Emre** (Doğukan**), Batuhan** (İslam**), M. Yusuf**, Serkan** (Emre Kebab**)

Antrenör: Osman Yazıcı

Karasu Aziziyespor: Berat***, Kaan***, Emir***, Ahmetcan***, Yağız***, Hasan*** (Uğur***), Bedirhan***, Yasin***, Alperen***, Ömer***, Faruk*** (Can***)

Antrenör: Fikri Yılmaz

Goller: Dk. 85 Levent (Y.Mahallespor). Dk. 10 Alpaslan, dk. 60 Ömer Faruk Civelek, dk. 88 Yasin (Karasu Aziziyespor)