EğitimKarasu

11 bin 918 öğrenci karne aldı

 

 Karasu’da 11 bin 918 öğrenci Cuma günü karne alarak yaz tatiline girdi. Karne töreni protokolün katılımıyla Karasu Resuller Mahallesi Şehit Serkan Sağır İlk ve Ortaokulu’nda düzenlendi.

 

KARNE HEYECANI

Cuma günü Karasu’da 11 bin 918 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Karne töreni Karasu Resuller Mahallesi Şehit Serkan Sağır İlk ve Ortaokulu’nda düzenlendi. Törene Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Resuller Mahalle Muhtarı Yusuf Sağır, Okul Müdürü İbrahim Ünal ve veliler katıldı. Protokol üyeleri, Şehit Serkan Sağır okulöncesi, ilk ve ortaokul öğrencilerine karnelerini dağıttı.

 

SATRANÇ TAKIMI

Törende Kaymakam Helvacı, öğrencilere bolca kitap okuyarak, gezerek ve eğlenerek bir tatil geçirmelerini söyledi. Okulun 8. sınıf öğrencilerine karnelerini verirken Liseye Geçiş Sınavı’nda ilçe genelinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencileri tebrik etti. Belediye Başkanı İshak Sarı, sınıfları ziyareti esnasında her bir sınıfa 3’er satranç takımı hediye etti. İlçe Kaymakamı Helvacı ve beraberindekiler çalışmalarından dolayı Okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı. (HABER: Bahar Kaya)