Karasu

Dolu dolu gezi

Dolu dolu gezi

Karasu Anadolu Lisesi etkinliklere devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Ali İhsan Kılınç, “Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü tarafından Bursa gezisi düzenlendi. Programımızda öğrencilerimizin kültürel, tarihi, manevi her yönüne hitap edecek dolu dolu bir gezimiz oldu” dedi.

Kuşbakışı gözlemlendi

Karasu Anadolu Lisesi etkinliklere devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Ali İhsan Kılınç, “Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü tarafından Bursa gezisi düzenlendi. Bursa gezisi öğrencilerimizle yeşil Bursa manzarası eşliğinde kahvaltı yapılarak başlandı. Şehrin ve uludağ’ın eşsiz güzelliğini teleferik ulaşımıyla kuşbakışı gözlemlendi” ifadelerini kullandı.

Müzeler gezildi

Geziye müze ziyaretleriyle devam ettiklerini belirten Müdür Kılınç, “Tofaş Araba Müzesi’nin ardından Osmangazi’nin düşünde gördüğü İnkaya Çınarı gezildi. Tophane, Osmangazi, Orhangazi türbesin de ecdadımıza dua edilip Nöbet değişimi töreni izlendi. Ulucami ziyaretinden sonra gezimiz Sur Yapı Awm de son buldu. Öğrencilerimizin kültürel, tarihi, manevi her yönüne hitap edecek dolu dolu bir gezimiz oldu” dedi.

Kılınç, “Öğrencilerimizin kültürel, tarihi, manevi her yönüne hitap edecek dolu dolu bir gezimiz oldu” dedi.