KarasuSiyaset

Saadet Partisi’nde kongre heyecanı

 

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, 30 Ocak Pazar günü 7. Olağan Kongre’lerini gerçekleştireceklerini belirtti. Tek aday olarak yapılacak kongrede Coşkun, bir kez daha aday olacağını söyleyerek, tüm Karasu halkını kongreye davet etti.

 

ŞEREF DUYARIZ

Karasu Kulüp Doğa’da Pazar günü Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, Karasu basınını ağırlayarak 7. Olağan Kongre’lerini gerçekleştireceklerini duyurdu. Coşkun, “30 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Saadet Partimizin 7.Olağan Kongresi’ni gerçekleştireceğiz. Kongremiz Karasu Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde olacak. Tüm halkımızı kongremize davet ediyorum. Kongremizi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mahmut Arıkan Bey’in katılımı ile gerçekleştireceğiz. Birlikte olmaktan, Karasu halkını ağırlamaktan onur ve şeref duyarız” şeklinde konuştu.

 

TEK LİSTE İLE YOLA DEVAM

Tek liste olarak kongreyi gerçekleştireceğiz” diye belirten Coşkun, “Partide 3. dönemim olacak. 6 yıldır da bu görevi icra ediyorum. İnşallah görevimi layıkıyla devam ettireceğim. Yönetimimizde Aziziye Mahallesi’nde sürpriz isimler var. Son günlerde üye çalışmalarımız var ve birçok üye yaptık. Üye sayımız hızlı bir şekilde artmakta. Bu artıştaki etken, halkın yararına çalışan bir teşkilat olmamız ve yaşadığımız ekonomik buhranı en az zararla atlatabilecek tek teşkilat olmamız” dedi. “Millet İttifakı içinde yer alıyoruz” diyen Coşkun, “CHP, İyi Parti, Gelecek Partisi ve Deva Partisi ile sık sık toplantılar gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

EKONOMİ SAADET’TE

Başkan Oğuzhan Coşkun, “Önümüzdeki ilk seçimden sonra ülkemizin başta ekonomi olmak üzere tüm sorunlarının üstesinden gelebilmek için Millet İttifakı içerisinde 1 yıldır çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar içinde genel başkanlar, yardımcıları, bürokratlar, dekanlar, işin ehli olan birçok kişi bu çalıştaylara katılıyor. Ülkemizin bir dakika boşa harcayacak vakti yok. Bunun alt yapısını oluşturmuş durumdayız. Ekonomi kesinlikle ve kesinlikle Saadet Partisi’nin elinde olacak” şeklinde konuştu.

 

HATALARI DÜZELTİRİZ

Coşkun, “Millet İttifakı’nda ayrımcılık diye bir şey yok. İnsanlar benim parti, senin parti, bu bakanlık bende olsun, şu bakanlık sende olsun telaşının içinde değiller. İşi profesyonel bir şekilde kim yapacaksa o kurumun başında yer alacak” diye belirtti. Coşkun, “Zaman zaman İlçe Başkanları bir araya gelip Karasu’nun genel sıkıntılarını ortaya koyup, çözüm önerileri hakkında konuşmalı. İktidar ne kadar aşılamayacak hata yaparsa yapsın, Saadet Partisi’nin düzeltemeyeceği kadar yapamazlar. Biz bir şekilde o hataları düzeltiriz” ifadelerini kullandı. Bahar Kaya