Paşa’ya 8 çay (8-1)
Paşa’ya 8 çay (8-1)
Kendi sahasında Çaybaşı Bekirpaşa ile karşılaşan Karasu Aziziyespor sahadan 8-1 galip ayrıldı. Gençlerden kurulu rakibi karşısında baştan sonra üstün oynayan Kafkaslar gol oldu yağdı.
Kendine geldi
Sezon başında aldığı talihsiz sonuçların ardından geçtiğimiz hafta elde ettiği farklı galibiyetle kendine gelen Karasu Aziziyespor cumartesi günü kendi sahasında Çaybaşı Bekirpaşa ekibini ağırladı. Karasu Şehir Stadı’nda güneşli bir havada oynanan müsabakaya seyircilerin ilgisi de fena değildi. Maça baskılı başlayan sarı-lacivertli temsilcimiz maçın henüz 10. dakikasında İslam’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra dengeyi kurma gayretinde olan konuk ekip 20. dakikada elde ettiği serbest vuruşu etkili kullandı. İçeri yapılan ortada topla buluşan Efe skoru 1-1’e getirdi.
Kendimize geldik
Yediği golün ardından silkinip kendine gelen Kafkaslar, Onu ile bu gole 24. dakikada yanıt verdi ve skor 2-1 oldu. Ataklarını sıklaştıran ve oyun kontrolünü tamamen ele alan Karasu Aziziyespor dakikalar 32’yi gösterdiğinde Hamza ile skoru 3-1’e farkı da ikiye çıkardı. Bu golden sadece 5 dakika sonra sahneye yeniden çıkan Hamza, kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü attı ve ilk yarının skorunu 4-1 olarak tespit etti.
Kaldığı yerden
Karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarının sonlarındaki temposu ile çıkan Kafkaslar, 55. dakikada usta oyuncu Tamer’in sert ve düzgün vuruşu skoru 5-1’e getirdi. Tamer’in golünün ardından rakip iyice dağınık bir görüntü verirken Karasu Aziziyespor, oyun disiplininden kopmadan işi şova döktü. Dakika 60’ta Sinan skoru 6-1’e taşıdı. 77. dakikada yine Sinan’ın ayağından gelen golle skor 7-1 oldu. Maçın son golünü ise oyuna sonradan giren Emre Kürküt attı ve maç 8-1 Karasu Aziziyespor üstünlüğü ile sona erdi.