Muhtarlardan Üzmez’e ziyaret
Muhtarlardan Üzmez’e ziyaret
Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Karasu’nun muhtarları eski Emniyet Müdürü Halil Akyol’un yerine atanan Karasu İlçe Emniyet Müdürü Ali Üzmez’i ziyaret etti.
Hayırlı olmasını diledi
Eski Emniyet Müdürü Halil Akyol’un emekli olmasının ardından yerine atanan Karasu İlçe Emniyet Müdürü Ali Üzmez’e, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Karasu’nun muhtarları ziyaret etti. Açıklamada bulunan Topaloğlu, “Karasu’nun muhtarları olarak göreve başlayan Karasu İlçe Emniyet Müdürü Ali Üzmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.
Kolluk kuvvetlerinin yanındayız
Konuşmasına devam eden Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, “Biz Karasu’nun muhtarları olarak devletimizin ve kolluk kuvvetlerimizin her zaman yanındayız ve Müdürümüze başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu. Ardından Karasu İlçe Emniyet Müdürü Ali Üzmez, Karasu’nun muhtarları tarafından yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirterek teşekkür etti.