Karasu

Karapınar’da su sevinci

Karasu SASKİ ekipleri tarafından Karapınar Mahallesi’nin su sıkıntısını gidermek için vurulan sondajda 80 metre derinlikte su bulundu. Geçtiğimiz hafta başlanan sondaj çalışmalarında kısa sürede sonuç alındı.

80 metrede
Karapınar Mahallesi’ndeki su sıkıntısını gidermek ve kalıcı çözüm bulmak için önceki hafta başlatılan sondaj çalışmasından kısa sürede sonuç alındı. Sakarya Nehri yakınlarındaki çalışmalar sonunda 80 metre derinde suya ulaşıldığını ifade eden Muhtar Bayram Bayraktar, “Mahallemizin su sorunu temelde Sapanca Gölü’nden gelen su ile karşılanıyordu. Hem maliyetli hem de zahmetli bu yöntem yerine mahallemizde sondaj çalışması yapıldı” dedi.
Tahlile gönderildi
Karapınar Mahallesi’nde yapılan sondaj çalışmasında kısa sürede sonuç alınmasının sevindirici olduğunu söyleyen Muhtar Bayraktar, “Gece gündüz demeden özveri ile çalışan Karasu SASKİ ekibine, Karasu Kocaali Müdürümüz Ömer Babalıoğlu’na ve özveri ile çalışan herkese teşekkür ederim. Suyumuz şimdi tahlile gönderildi. Ümidimiz o yönde ki su içilebilir nitelikte çıkacaktır. Su temiz çıkarsa en yakın zamanda şebekeye verilecek ve vatandaşlarımız bol ve kesintisiz suya kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.