Karasu

Filoya 3 yeni kamyon

Filoya 3 yeni kamyon

Karasu Belediyesi araç filosuna üç yeni kamyon dahil etti. Filoya dahil edilen yeni kamyonları Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan 15 Nisan’da Malatya Doğanşehir’den teslim aldı.

İleriye taşıdık

15 Nisan’da Malatya Doğanşehir’den Karasu Belediyesi araç filosuna dahil edilmek üzere teslim alınan 3 yeni kamyonu Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan ekipmanların üretildiği ve montajlandığı tesiste son kontrolleri sağlayarak test etti. Göreve geldiği günden bugüne kadar onlarca yeni aracı Belediye ve ilçeye kazandırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı İshak Sarı, “Karasu Belediyesi’nin iş gücünü her geçen gün daha ileri seviyeye taşıdık. Yeni aldığımız son teknoloji ürünü üç kamyon ile yol yapım ve diğer tüm hizmetlerimiz açısından daha hızlı ve daha fazla hizmet üretme imkanına kavuşuyoruz” dedi.

İmkanlarımızı genişlettik

Başkan İshak Sarı, Karasu Belediyesi filosuna dahil edilen yeni araçların hem Belediye için hem de ilçe için sağlayacağı faydalardan bahsetti.  Açıklamalarına devam eden Başkan Sarı, “Bu kamyonlar ile birlikte aldığımız kar küreme ve tuzlama ekipmanlarımız sayesinde kış koşullarında ulaşım güvenliği çalışmalarımız için de imkanlarımızı genişletmiş oluyoruz. İlçemiz için çalışan, üreten, gelişen ve bugünü dünden, yarını bugünden ileriye taşıyan vizyonumuzla Allah’ın izniyle her zaman sahada olacağız. Yeni araçların Karasu’ya hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Karasu Belediyesi araç filosuna üç yeni kamyonet dahil etti
Belediye Başkanı İshak Sarı ekipmanların üretildiği ve montajlandığı tesiste son kontrolleri sağlayarak test etti