Gündem

DARIÇAYIRI ALTIN BULDU (2-1)

1.Amatör Küme Yeşil Grup müsabakasında Darıçayırı Beldespor ile Altınderespor karşı karşıya geldi. Kuzey temsilcisi 0-1 geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılmasını bildi ve 2. maçta ilk galibiyetini elde etti.

Kötü başlamıştı
Darıçayırı Beldespor, 1. Amatör Küme ilk maçında deplasmanda Mekecespor’a 5-1 yenilmişti. Ligin ikinci haftasında kendisi gibi ilk haftayı puansız kapatan Altınderespor’u ağırlayan mavi-beyazlı Kuzey temsilcisi maça mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Karşılaşmaya temkinli başlayan mavi-beyazlı ev sahibi ekip bir anlık dalgınlık sonucu karşılaşmanın 9. dakikasında Eren’in ayağından gelen golle 0-1 mağlup duruma düştü. Golden sonra rakibi üstünde baskı kuran Darıçayırı ekibi, 44. dakikada kazanılan penaltı atışını Samet ile gole çevirdi ve soyunma odasına 1-1 gitti.
Baskılı oynadı
Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk yarıda bıraktığı yerden başlayan mavi-beyazlı ekip, her geçen dakika rakibi üstündeki baskıyı artırdı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi yoklayan Darıçayırı ekibi aradığı golü bir türlü bulamadı. Oyuna sonradan giren Melih ise maçın kaderini değiştirdi. Köşe vuruşundan gelen topu takip eden genç oyuncu düzgün bir kafa vuruşu ile rakip ağları havalandırdı ve maçın 80. dakikasında skoru ilan etmiş oldu. Darıçayırı bu skorla ligin ikinci haftasında ilk galibiyetini almış oldu.