Çakır’dan yanıt geldi
Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır, KARSAŞ HGS Park Uygulaması ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Çakır, “Otopark ile ilgili işlemlerimizin detaylı bilgi ve belgeleri elimizdedir” dedi.
Asılsız
KARSAŞ HGS Park Uygulaması ile ilgili basın açıklamasında bulunan Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır, “Belediye iştirakimiz KARSAŞ’ın HGS Park uygulaması ile ilgili olarak bazı şahıslarca, sosyal medya üzerinden halkı yanıltıcı söylemler üretilmekte ve belediyemiz hakkında asılsız bir algı oluşturma gayretine girilmektedir. Otopark ile ilgili işlemlerimizin detaylı bilgi ve belgeleri elimizdedir” şeklinde konuştu.
Açıkça mevcut
Çakır, “Kamuoyunu yanıltmak maksadıyla ekran görüntüsü olarak sosyal medyada paylaşılan veriler, bilginin kontrolünün sağlanacağı materyaller olmayıp, paylaşılanlarda yer alan saat ve tarih bilgileri otoparkta kalma sürelerini ifade etmemektedir. Paylaştığımız görsellerde görüldüğü üzere ilgili vatandaşlarımızın giriş çıkış saatleri ile park yerinde kalma süreleri açıkça görülmektedir” ifadelerini kullandı
Fırsata çevrildi
Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır, “Bu paylaşımları bir fırsata çevirme gayesiyle yayınlayan mecralar, araştırma gereği duymadan, etik bilmeden yayınladıkları bu paylaşımları sebebiyle kendilerini halkımız nazarında basitleştirmekten öteye gidemeyeceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyrulur” ifadelerini kullandı.