Bayraktar Kuzey’i gezdi

Bayraktar Kuzey’i gezdi
Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar Karasu ve Kocaali’yi gezdi. Bayraktar kendi seçim bölgesi de olan iki ilçede esnafları gezdi. Sonrasında teşkilat ziyaretinde bulundu ve belediye başkan aday adayları ile sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Zaferle çıkmalıyız
Karasu ve Kocaali’de temaslarda bulunan Lütfi Bayraktar, 31 Mart Yerel Seçimlerinin Türkiye açısından büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek, birlik mesajı verdi. İki ilçede de esnaf ve kurum ziyaretlerinde bulunan Bayraktar daha sonra İlçe Teşkilatlarında belediye başkan aday adayları ile değerlendirme yaptı. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin Türkiye ve Cumhur İttifakı adına büyük önem arz ettiğini söyleyen Bayraktar, adayın belirlenmesinin ardından da birlik ortamının korunmasının önemli olduğunu söyledi.
Sahil projesi
Karasu’da son beş yıllık dönemde önemli bir değişim ve dönüşüm yaşandığını da sözlerine ekleyen Bayraktar, kıyı erozyonunun etkilerinin azalması için girişimlerinin sonuç verdiğini, yakın zamanda sahildeki aşındırmanın sona ermesi adına yeni adımlar atılacağını söyledi. Karasu’da kısmen yapılan Sahil Projesi’nin devamının, ilçenin çehresini değiştireceğini de ifade eden Bayraktar, sanayi konusunda da önemli adımların atılması gerektiğini sözlerine ekledi.
Kentsel dönüşüm
Sakarya’nın kuzeyi için Milli Eğitim, Sanayi, Çevre Şehircilik ve Sağlık Bakanlıları ile görüşmeleri sıklaştırdıklarını da sözlerine ekleyen Bayraktar, bu alanlarda iki ilçenin de geleceğini şekillendirecek projelerin hayata geçirileceğini dile getirdi. Bayraktar, “Milli Eğitim, Sanayi, Çevre Şehircilik ve Sağlık Bakanlılarına bölgenin ihtiyaçlarını ve beklenen projeleri sunduk. Kısa süre içinde yanıt alacağımızı ümit ediyorum” dedi.
Kurum ziyaretleri
Partisince düzenlenen program kapsamında ilçeye gelen Ak Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar Kocaali’de kurum ziyaretlerinde bulundu. Kocaali Kaymakamlığı’nda Kocaali Kaymakamı Haluk Koç’u ziyaret eden Bayraktar ardından Kaymakamlık birimlerini ve müdürlükleri ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Maliye ve Kaymakamlık Sosyal İşler Müdürlüğü’nü ziyaret eden Bayraktar Kaymakamlık dışındaki kurumlara da ziyarette bulundu.
Teşekkür etti
Kocaali’de ilçe devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kocaali ziraat Odası, Kocaali Orman İşletme Şefliği’nin yanı sıra ilçe içerisindeki bazı cemiyetlere de katılım sağlayan Ak Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’a teşkilat tam kadro eşlik etti. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Demir, Kadın Kolları başkanı Zeynep Kanber, ana kademe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ziyaretlere katılım sağladı. Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Ak Parti Kocaali İlçe Başkanı İsmail Demir kurumlar bazında geniş çaplı istişarelerde bulunulduğunu belirtti. Demir Kocaali Kaymakamı Haluk Koç Başta olmak üzere daire ve kurum amirlerine gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.