Eğitim

Ailelerden büyük destek

 

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, 2020-2021 eğitim – öğretim yılı 2. Yarıyılı için mesaj yayınladı. Turhan, “Köy okullarında aşamalı şekilde yüz yüze eğitime açmaya başlayacağız. Salgın sürecinde ailelerimizin büyük desteğini gördük” dedi.

 

BERABER DERS ÇALIŞTILAR

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. yarıyıl mesajı yayınlayan Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, velilere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Bilgiyi üreten, paylaşan ve insanlığın yararına sunabilen genç nesillerin ülkelerin en büyük zenginliği olduğunu belirten Turhan, “İkinci dönemde uzaktan eğitimle başlayıp, köy okullarından aşamalı şekilde yüz yüze eğitime açmaya başlayacağız. Salgın sürecinde ailelerimizin büyük desteğini gördük. Çocuklarımızla beraber çalıştılar, emek verdiler. Ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

OKULLARINA KAVUŞACAKLAR

Velilerin uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin yanında olmasının çok önemli olduğunu belirten Turhan, “Uzaktan eğitim sürecinde ailelerin çocukların yanında olması, öğretmenler ile sürekli iletişim halinde olması ve öğrencilerin canlı derslere katılım sağlaması bizler için çok önemli. Yüz yüze eğitime başlayacak öğrencilerimiz için de okullarımız hijyen kurallarına uygun hazırlandı. Merakla öğrencilerimizin okullara kavuşacağı günü bekliyoruz. Cıvıl cıvıl öğrenci seslerini duymak bizleri çok mutlu edecek. Aylardır öğrencilerimiz okullarından, bizler de onlardan ayrıyız” ifadelerini kullandı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir