Karasu

Karsaş-WatMobilite işbirliği

Koç Holding iştiraki olan WatMobilite ve Karasu Belediyesi iştiraki Karsaş, Karasu’ya elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu konusunda sözleşme imzaladı. Karasu Belediyesi’nde yapılan imza sözleşme törenine Watt Genel Müdürü Alp Karahasaoğlu da katıldı.

Yeni istasyonlar
Karasu Belediyesi iştiraki Karsaş, ilçede elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu konusunda Koç Holding Kuruluşu olan WatMobilite ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz hafta Karasu Belediyesi’nde gerçekleşen imza törenine WatMobilite Genel Müdürü Alp Karahasanoğlu ve Karsaş Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı. Toplantıda WatMobilite ve Karsaş’ın ilçe içinde kurulacak şarj istasyonları noktasında işbirliği yapması kararlaştırıldı.
Çalışmalar başlayacak
Geçtiğimiz hafta başında yapılan sözleşme ile iki kurum ilçedeki elektrikli şarj istasyonu kurulumu işlemlerine hızla başlayacak ve kısa sürede de ilk yatırımlar gerçekleşecek. Koç Holding yatırımı olan WatMobilite ile Karsaş, ilçenin belirli noktalarına elektrikli araç şarj istasyonları kurulumu konusunda işbirliği içinde hareket edecek.