Karasu

Yıkıcı tarafta asla olmayız

Yıkıcı tarafta asla olmayız

15 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Kongresi için hazırlıklarını son aşamaya getirdiklerini ifade eden Metin Ülker, “Kongre sonucunda kazananın CHP olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Fedakarlık yapmamız gerekirse de yaparız” dedi.

Yapıcı oluruz

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongreden güçlenerek çıkması için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını söyleyen Metin Ülker, “Önümüzde yerel seçim süreci var. Bu sürecin en iyi şekilde değerlendirilmesi için biz elimizden gelen fedakarlığı yapmaya hazırız. Kongre süreci kadar sonrasının da hesaplanması ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğinin saygınlığına zarar verilmemesi lazım. Biz seçim öncesi ziyaretlerimizi ve açıklamalarımızı yapıcı yönde yapıyoruz” dedi.

Diyaloğa hazırız

Diğer başkan adayı Uğur Büyük ile her türlü görüşmeye ve diyaloğa açık olduklarını da ifade eden Başkan Adayı Ülker, “Bizim başkanlığımızda listelerin birleştirilmesi noktasında her talebe açığız. Son güne kadar da bu şekilde görüşmeleri kabul edeceğimizi ifade etmek isterim. Bu noktada uyum içinde çalışacağımızı her platformda söylüyoruz. Birlikten kuvvet doğar. Bizim kapımız herkese sonuna kadar açık. Kongre gününe kadar da iletişim kanallarımızı açık tutacağız” ifadelerini kullandı.