
Ankara’da AK Parti Genel Merkezi ve TBMM’yi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulunan Karasulu muhtarlar, ilçemizde doğalgazsız mahalle bırakılmayacağı sözünü aldı.
Genel Merkez ve TBMM temasları
Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı Sinan Erbaş’ın öncülüğünde AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfü Bayraktar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Karasulu muhtarların katıldığı AK Parti Genel Merkezi ziyaretinde, mahallelerin yıllardır çözüme kavuşmayı bekleyen altyapı, ulaşım, güvenlik ve sosyal hizmet talepleri ele alındı. Grup Genel Merkez ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grup toplantısına katıldı.
Öncelikli gündem
İlçenin sorunlarına ilişkin tüm konu başlıklarının ayrıntılı bir şekilde ele alındığı ziyarette, doğalgaz taleplerinin görüşmelerin merkezinde yer aldığını söyleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Erbaş, “ Kırsal mahallelerimiz de dahil; Karasu’da hiçbir bölgenin doğalgazsız bırakılmayacağı ve en yakın süreçte sorunun çözüme kavuşturulacağı sözünü en yetkili kişilerden aldık. Tek başına bu bile ilçemiz için net bir müjde niteliği taşıyor. Konuya ilişkin sürecin yakın takipçisi olacağız” diye konuştu.






