GündemKarasu

MHP’liler iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Teşkilatı aile içi iftar düzenledi. Adanalı Mustafa’nın Yeri’nde düzenlenen iftar programına parti yöneticileri ve eşleri katıldı. İftar sonrası konuşma yapan Başkan Hamza Uğur, aile bağlarının daha sıkı olması gerektiğini söyledi.

İftar programı
Geçtiğimiz hafta Adanalı Mustafa’nın Yeri’nde düzenlenen iftar programında Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve aileleri bir araya geldi. İftar programı sonrasında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Hamza Uğur, “İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerimiz ile beraber aile birliğimizin daha sıkı olması ve birliğimizin güçlendirmesi adına iftar programı düzenledik. Misafirlerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.
Birlik vurgusu
Siyasette başarılı olmanın ailede birlik sağlamakla başladığını ifade eden Başkan Uğur, “Özellikle hanım kardeşlerimizin gösterdiği fedakarlığın farkındayız. Davamıza en büyük katkıyı da hanım kardeşlerimiz yapmaktadır” dedi. Cumhur İttifakı’nın bir mensubu olmalarının ötesinde sürekli sahada yer aldıklarını da söyleyen Başkan Uğur, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürekli sahada olacağız, dokunulmadık kalp bırakmayacağız” dedi.