
Türkiye Futsal Ligi’nde şampiyonluk elde eden Karasu 1933 Futsal Takımı, Sakarya Valisi Rahmi Doğan’ı kupaları ile birlikte ziyaret etti. Önümüzdeki ay Macaristan’daki Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan ekip, Vali Doğan’a faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.
Tam kadro
Karasu 1933 Futsal Takımı, Sakarya Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ederek şampiyonluk kupasını Vali Doğan’a sundu. Sakarya Valiliği’nde geçtiğimiz hafta içi gerçekleşen ziyarete Karasu 1933 Futsal Başkanı Recep Kurt, Antrenör Yusuf Parlak ve sahada ter döken ekip tam kadro katıldı. Ziyarette Başkan Kurt ve Antrenör Parlak, Vali Doğan’a Futsal Türkiye sürecini ve bundan sonra Avrupa’daki hedeflerini anlattı.
Sporun yanındayız
Sakarya’dan bir ekibin Türkiye Şampiyonu olması ve ardından Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olmasının kendilerine gurur verdiğini ifade eden Sakarya Valisi Rahmi Doğan da Başkan, Antrenör ve sporcuları tebrik etti. Doğan, her türlü sosyal ve sportif faaliyeti desteklediklerini dile getirirken, Karasu 1933 ekibinin Avrupa’da da büyük başarı elde etmesini ve ülkemizin adını en iyi şekilde duyurmasını temenni ettiklerini ifade etti.






