Kocaali’de doğalgaz eksiği olan üç mahalle için ana hat çalışması başladı
Kocaali’de kazma vuruldu

Kocaali’de uzun süredir gündemde olan doğalgaz hat çalışması geçtiğimiz hafta içi başladı. Alandere Mahallesi’nin eksik kısımları, Kadıköprü Mahallesi ve Caferiye Mahallesi için ana hat çalışmasının ilk kazması vuruldu.
Beklenen hizmet
Kocaali’de daha önce doğalgaz hattı geçmeyen kesimler için yapılan çalışmalar geçtiğimiz günlerde neticelendi. Kocaali Belediyesi’nin girişimleri ile yapılan çalışma kapsamında Alandere Mahallesi’nin eksik kısımları, Kadıköprü ve Caferiye Mahalleleri için projelendirme çalışması yapıldı. Projeye dair ilk kazma ise geçtiğimiz hafta içi vuruldu. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Turan Yüzücü “Vatandaşlarımızın yıllardır beklediği bu hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Daha modern
Beraberinde Başkan Yardımcısı Cemal Angın, Alandere Mahalle Muhtarı Avni Akbaltaoğlu, Kadıköy Mahalle Muhtarı İbrahim Kanoğlu, Fen İşleri Müdürü Ercan Topçu ile birlikte çalışma alanını ziyaret eden Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü “Alandere ve Kadıköy Mahallelerimizde çalışmalarına başlanılan doğalgaz alt yapı çalışmaları inceleyerek, yapılacak çalışmalar hakkında firma yetkilerinden bilgiler aldık. İlçemizin daha modern, daha yaşanabilir ve konforlu bir hale gelmesi için altyapı yatırımlarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.