
Helvacı Namık Kemal’deydi
Karasu Kaymakamı okul ziyaretleri kapsamında Karasu Namık Kemal Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan da eşlik etti.
Bülbül karşıladı
Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan Karasu Namık Kemal Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Helvacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan’ı karşılayan Okul Müdürü Orhan Bülbül, okuldaki faaliyetler ve genel durum hakkında bilgi verdi. Bir süre öğrenciler ile sohbet eden Karasu Kaymakamı Helvacı ve beraberindekiler daha sonra son sınıf öğrencileri ile LGS motivasyon sohbetine geçti.
LGS’nin önemi
Öğrencilere Lise Giriş Sınavı hakkında genel bilgi verdikten sonra bu sınavın önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, öğrencilerden ve öğretmenlerden LGS için ayrıca performans beklediklerini ifade etti. LGS’nin öğrencilerin kaliteli bir okula gidebilmesinin anahtarı olduğunu söyleyen Kaymakam Helvacı, burada gösterilecek performansın ve elde edilecek puanların altın değeri taşıdığını söyledi. Helvacı daha sonra öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

