Manşet

Demirci istifa etti

Demirci istifa etti

2023 Seçimlerinde Karasu’dan 1000 oy alan Zafer Partisi’nin Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci görevinden ayrıldığını duyurdu. Yerel yönetimde ilçe başkanına inisiyatif bırakılmadığını söyleyen Demirci, “Madem ki hatrı yok bunca senenin, adı namert olsun geri dönenin” dedi ve tüm kapıları kapattı.

Koltukla doğmadım

Karasu’da yerel seçimler yaklaşırken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yerelde ilçe başkanlarının inisiyatif almasına imkan bırakılmadığını söyleyen Demirci, “Biz gençler olarak bir değişimin öncüsü olmaya çalıştık. Bu amaçla genel seçimlerde mücadele ettik. Sonucunda da Karasu’da başarılı sayılabilecek bir sonuca ulaştık. Ancak iş yerel seçimlere gelince kendi irademizi ortaya koymamıza imkan verilmedi. Biz koltukla doğmadık, koltuk kaygısı da yaşamadık. Görevimizden ayrıldık” ifadelerini kullandı.

Zarar vermek istemedik

17 Şubat tarihinde görevden ayrılmış olmalarına rağmen bilgiyi kamuoyu ile paylaşmadıklarını söyleyen Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da “17 Şubat Cuma günü itibarıyla Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanlığından istifa etmiştim. Ben bunca zamanlık yol arkadaşlığı ve siyasi nezaket gereği partiyi incitecek bir açıklama yapmadım ve yapmayacağım. Yereldeki fikir ayrılıklarından dolayı ilgili birimlere bildirerek istifamı sundum. Karasu’yu Karasulular yönetecek. Herkese başarılar dilerim” dedi.