SakaryaSpor

Darıçayırı uzatmalarda yıkıldı (4-3)

1. Amatör Küme’de mücadele eden Darıçayırıspor deplasmanda oynadığı Hanlıköy maçından puansız ayrıldı. Mavi-beyazlı ekip gol düellosu şeklinde geçen maçın son dakikalarına 2-3 önde girmesine rağmen uzatma dakikalarında yediği gollerle sahadan 4-3 mağlup ayrıldı.
İlk yarı 1-2
1. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Darıçayırıspor Pazar günü Hanlı Sahası’nda Hanlıköyspor ile karşı karşıya geldi. Maçın henüz başında dakika 2’de Ercan, Darıçayırıspor’u 0-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip oyun üstünlüğünü ele aldı. Karşılaşmanın 30. dakikasında skor 1-1’e gelirken, karşılaşmanın 42. dakikasında yediğimiz golle ilk yarıyı 1-2 geride tamamladık.
Uzatmada 2 gol
Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan mavi-beyazlı temsilcimiz 60. dakikada skoru Ercan ile 2-2’ye getirdi. Bu golden sonra da ataklarını sürdüren Kuzey temsilcisi 76. dakikada Emirhan ile skoru 2-3 olarak değiştirdi. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken uzatma dakikalarında ardı ardına gelen 2 ev sahibi golü maçın 4-3 Hanlıköy üstünlüğü ile sona ermesine neden oldu. Darıçayırı haftaya Taşburun ile oynayacak.