Karasu

Bu bir zulümdür zalim olmayın

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, haftalık basın açıklamasında bulundu. Aksoy, Belediye’de ciddi manada mobing uygulandığını ifade ederek, “Bu bir zulümdür, zalim olmayın” dedi. Ayrıca Aksoy, Aziziye mahallesinde dolmuş sorunu olduğunu da belirtti.

İnsanlarla uğraşmayı bırakın
Haftalık basın açıklamasında bulunan Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, “Geçtiğimiz günlerde Karadeniz’imiz iki can daha aldı. Karasu’muza gelen misafirlerimiz cankurtaran ekiplerimizin ve belediyemizin uyarılarını dikkate alarak denizden istifade edelim” dedi. Kent konseyine ihtiyaç olduğunu dile getiren Aksoy, “Kent konseyine ihtiyacımız olduğunu tekrar tekrar dile getiriyorum. Gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtarmak için elimizden geleni yapmalıyız” şeklinde konuştu. “Belediye’de ciddi manada mobbing uygulandığı ifade ediliyor” diyen Başkan Aksoy, “Geçtiğimiz günlerde ciddi bir sayıda belediye personeli çıkışı verildi. Yetki sahiplerine sesleniyorum. İnsanlarımız ile uğraşmayı bırakın. Seçim dönemiydi ve insanlar farklı fikirlere sahipti. Eğer saygıyı aşmadıysa, kamu malına zarar vermediyse, yetim hakkı yemediyse, sırf sizinle aynı görüşe sahip değil diye insanlara mobbing uygulamayı bırakın. Yaratıcı yarattığı kulun özgür iradesine karışmazken yaratılan diğer bir insan nasıl olur da fikrinden ve tercihinden dolayı bir insana mobbing uygulayabilir. Bu bir zulümdür, zalim olmayın” ifadelerini kullandı.
Rıza göstermeyeceğiz
Demiryolu ile ilgilide değerlendirmede bulunan Aksoy, “Karasu’muzun demiryolu ile ilgili Sakarya milletvekilimizin bir tanesi daha demiryoluna değinmiş. Karasu’ya çakılacak her bir çivinin Karasu’ya faydası olacaksa her zaman destek olacağımızı ifade ediyorum. Lakin Karasu’yu bahane ederek, Karasu’yu kullanarak birilerinin zengin olmasına artık rıza göstermeyeceğiz. Karasu’muzu milletin bütçesini sömürmek için, milletin bütçesini yok etmek için, bir paravan olarak kullanılmasına rıza göstermeyeceğiz, müsaade etmeyeceğiz. Eğer Karasu’ya gelecek olan nüfusumuz, plansız bir göç neticesinde gelirse, Karasu’ya gelecek bir tane insan bile bu şehre yük olmanın ötesine gidemeyecek. Dolayısıyla Karasu’muza bir demiryolu planlaması yapılıyorsa, sanayi bölgesi ile alakalı birtakım planlamalar varsa, bu şehrin nüfusunu artırmak ile ilgili bir tane planları varsa biz Karasu’muzun bugünden yarına kadar hazır olmak zorundayız. Bu şehrin alt yapısını, kültürünü, sosyolojisini, park bahçe alanları gibi alanları o yoğunluktaki nüfusu kaldıracak hale getirebilmek için bugünden bu şehri planlamak zorundayız” diye konuştu.
Ciddi sorunlar var
Aksoy, “15 Temmuz darbe kalkışmasında milletimiz bir kez daha göstermiş oldu ki özgür irade milletin seçmiş olduğu irade karşısında hiçbir gücün barınmayacağını gösterdi. İktidara sesleniyorum. Bu milletten ne istediyseniz verdi. İktidarı verdi ülkeyi yönetmeyi beceremediniz. Ekonominin başına sizi verdiler, ekonomi adı altında bu milleti adeta geçim sıkıntısıyla burun buruna getirdiniz. İnsanlarımız açlığa borca esir hale geldi. Daha ne kadar bu milletin size vermiş olduğu yetkiyi yanlış kullanacaksınız” dedi. Mahalle sorunlarını da dile getiren Aksoy, “Denizköy Mahallemizi, Aziziye Mahallemizi ve Yalı Mahallemizi ziyaret ettik. Denizköy ile ilgili bir imar çalışması yapıldı fakat mahalle sakinleri şikayetçi. Denizköy sakinlerinin denize gidecek bir yolu yok. Diğer mahallelerde olduğu gibi Denizköy Mahallemizde de doğalgaz sıkıntısının çözülmesine, ara yolların asfaltlanmasına, elektrik direklerinin yenilenmesine, internet sorununun çözülmesine ihtiyacı var. Aziziye Mahallemizde dolmuş sorunu mevcut. Bu sorun çözülebilecek bir sorun. Özelliklede parkların ciddi anlamda bakım ve onarıma ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Aksoy, Karasu Belediyesi’nde mobbing uygulandığını ifade etti.