Karasu

Baby Dünyası açıldı

Karasu’nun en büyük bebek ve çocuk marketi Plaj Caddesi’nde kapılarını açtı. Pazartesi günü düzenlenen açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Tekin-Yasin Arslan tarafından açılan Baby Dünyası AVM, ürün çeşitliliği ve fiyatları ile Karasu’nun en iyisi olmaya aday.

Görkemli açılış
Baby Dünyası AVM, Pazartesi günü Karasu Plaj Caddesi’nde düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Karasu’da böyle büyük ve değerli alışveriş merkezlerini görmek bizi gururlandırıyor. Yatırım yapan Tekin Abimize ve Karasu’muza hayırlı olmasını dilerim” dedi. Sarı’nın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Abdullah Çobanoğlu dua ettirdi ve katılımcılar hep birlikte kurdele kesti.

Açılışa özel fırsatlar
Daha sonra işyeri hakkında bilgi alan protokol üyeleri Tekin-Yasin Arslan’a hayırlı olsun dileklerini aktardı. Baby Dünyası’nın açılışa özel fırsatlar sunduğunu ifade eden İşyeri Sahibi Yasin Arslan, “Bisiklet, oyuncak, bebek arabası, scooter, 0-3 tekstil ürünleri, itmeli bisiklet ve bebek ürünlerinde açılışa özel kampanyalarımız var. Tüm vatandaşlarımızı yeni mağazamıza ve açılışa özel fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.