Annelerle kahvaltıda buluştu

Annelerle kahvaltıda buluştu

Anneler günü dolayısıyla Karasu Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından Green Parkta program düzenledi. Düzenlenen programda Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. Kademe Müdürü Furkan Enşici ve Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı annelerle kahvaltı programında bir araya geldi.

Anneler günü kutlandı

Karasu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Anneler günü dolayısıyla Green Parkta program düzenledi. 1. Kademe öğrencilerinin anneleri ile kahvaltı programında bir araya gelerek açıklamada bulunan Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. Kademe Müdürü Furkan Enşici, “Anneler günü dolayısıyla Karasu Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak özel eğitim gören öğrencilerimizin velileri ile birlikte düzenlediğimiz kahvaltı programında bir araya geldik” şeklinde konuştu.

Özel günde yanlarındayız

Konuşmasına devam eden Enşici, “Bu programı düzenlememizin amacı annelerimizin üzerinde bulunan yükü bir nebzede olsa hafifleterek onların özel gününde yanlarında olmak. Ayrıca velilerimizin moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak güzel vakit geçirmelerini sağlamak. Düzenlediğimiz programa gelerek bizi mutlu eden Kaymakamımız Ahmet Naci Helvacı’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

1. Kademe öğrencilerinin anneleri ile kahvaltı programında bir araya geldiler.

 

Enşici, “Annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.
Exit mobile version