GündemKarasu

ANKA’da sahur meclisi

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu’nun Karasu’da düzenlediği sahur programında, ilçemizin farklı kesimlerden isimler bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Geniş katılım sağlandı
ANKA Kitap & Kafe’de gerçekleştirilen Sahur Meclisi programına Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Cihannüma Sakarya Şube Başkanı İbrahim Atlı ve Karasu İlçe Temsilcisi Kenan Gürgün ile yönetim kurulu üyeleri, Karasu İlçe Müftüsü Abdullah Çobanoğlu, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Furkan Enşici, Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve farklı alanlarda görev yapan ilçemizin tanınmış isimleri katıldı.
İstişare vurgusu yapıldı
Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren özel bir zaman dilimi olduğunu ifade eden Karasu Belediye Başkanı Sarı, “Bu tür buluşmaları ortak aklın oluşmasına katkı sunan kıymetli zeminler olarak değerlendiriyor ve Karasu’nun geleceği adına yapılan her türlü istişareyi çok önemli buluyorum” ifadelerini kullanırken, Cihannüma Karasu İlçe Temsilcisi Kenan Gürgün ise platformun farklı kesimleri ortak değerler etrafında bir araya getirmeyi amaçladığını dile getirdi.